De afgelopen jaren hebben wij aan iets bijzonders gebouwd: het netwerk van de toekomst. Dit platform informeert u over ons netwerk en inspireert u voor toekomst.

De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan iets bijzonders. Aan het netwerk van de toekomst. En het is zover. Vanaf eind oktober biedt T-Mobile haar klanten landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel mobiel internet via 4G. En we zijn nog niet klaar. Ook na oktober blijven we continu ons netwerk verbeteren. Eind 2015 is ons 4G-dekkingspercentage zelfs 99%.

We beschikken over meer dan 7000 masten, die voorzien zijn van de nieuwste mobiele technologie. Dankzij de grote capaciteit die ons netwerk daardoor heeft, kunnen meer mensen tegelijk ons netwerk gebruiken, terwijl de snelheid behouden blijft.

Vergelijk het met een snelweg. Doordat we zoveel nieuwe masten hebben geplaatst hebben we niet alleen een nieuwe snelweg aangelegd, maar vooral ook meer banen. Hierdoor kan al het bel- en internetverkeer zonder vertraging verder.

Wij kunnen met trots zeggen dat we gemiddeld de hoogste snelheid aanbieden op 4G. Op het werk, thuis, onderweg en ook op moeilijker bereikbare plekken in Nederland. Zowel buiten- als binnenshuis.

T-Mobile 4G spacer-top

T-Mobile 4G banner 620x60

T-Mobile 4G spacer-top