T-Mobile op Instagram

 

Op ons Instagram account vind je vaak links naar leuke reviews, interessante apps en fraaie beelden. Hier vind je een overzicht van al deze links!

18 december 2015

Met de T-Mobile Gadget Roadshow kun je allerlei toffe gadgets zelf proberen! We vroegen onze vrienden van Zomaer om de gadgets te proberen. Bekijk alle video’s op YouTube en laat ons weten wat je er van vindt!

 

5 oktober 2015

Vandaag start de week van Jalou Langeree. Samen met Jalou gaan we ontdekken of het mogelijk is om te livestreamen tijdens het kitesurfen. Wat heb je hier voor nodig en waar loop je tegen aan. Nieuwe dingen moet je altijd eerst testen en dat gaan we vandaag doen in een zwembad in Noordwijk.

Kijk met ons mee via Meerkat
M
eer informatie over Jalou en de rest van de #TMobile4G campagne vind je hier: #TMobile4G

27 september 2015

Op zondag vinden de halve en hele finale van het NK Skateboarden plaats in Utrecht. Douwe Macare gaat voor de eerste plaats nadat hij al 3 jaar op rij tweede is geworden.
Moedig hem live aan tijdens onze Meerkat streams waarin hij je een kijkje achter de schermen gaat geven op het NK Skateboarden. We starten rond 11.30uur.

In de Meerkat App vind je ons onder @tmobile_NL en buiten de App op de volgende pagina: Meerkatstreams T-Mobile

livestream_vis-tw-live

 

 

 

 

 

 

21 september 2015

Je passie delen met de rest van de wereld? Met het T-Mobile 4G netwerk kan het. Komende weken gaan we ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Meerkatten van het NK skateboarden met Douwe Macare en een kitesurfsessie van Jalou Langeree, we gaan het allemaal doen.

Kijk de komende weken met ons mee via het @TMobile_NL account op Meerkat.
We starten vandaag met de live streams van  Douwe Macare. Het programma is als volgt:

livestream_vis-tw