Blog

Onbeperkt internet, zou het dan toch kunnen?

Geschreven door  | 

Je mobiele telefoon buiten net zo gebruiken zoals thuis? Zonder zoektochten naar wifi, extra internetkosten of snelheidsbeperkingen? Vanaf 6 juni 2016 kan dat met Oneindig Online op je Smartphone. Ik vertel je het verhaal erachter.

‘Pa, leg die telefoon even weg. We zijn aan het eten’. Ik had niet gedacht dit ooit nog eens te zeggen, maar internet is als water uit de kraan; we kunnen niet meer zonder. Toen ik bij T-Mobile ging werken, was mobiel internet op de eerste iPhones in Nederland nog iets voor ‘erbij’.

Man, is dat even anders nu! In de zoektocht naar de ideale internetbundel hebben we vrijwel alle smaken gehad, van betalen per MB tot onbeperkt internet. In juni 2016 voegden we er een nieuw hoofdstuk aan toe: Oneindig Online op je Smartphone. Laat me je meenemen in een klein geschiedenislesje over de internetbundel. Onderaan mijn blog lees je de laatste updates. 

Onbeperkt werd onbemind

In 2008 was T-Mobile de eerste met onbeperkt internet voor een vaste prijs. Wel zo simpel en duidelijk. Die abonnementen werden razend populair en al snel had T-Mobile de meeste smartphonegebruikers van Nederland. Dat ging zo snel dat ons netwerk langzaam dichtslibde. Een pijnlijke, maar duidelijke les: de capaciteit van een mobiel netwerk is beperkt. Om alle klanten een goede ervaring te geven moet je de ruimte dus zorgvuldig verdelen.

En dus stopten we met onbeperkt internet en startten we met internetbundels. Klanten kenden dit al van de belbundels, maar toch vonden veel mensen internet in bundels als een stap terug. En dat lieten ze weten ook! Samen met klanten besloten we onze databundels beter te maken. Het resultaat:

 • nooit meer onverwachte kosten voor mobiel internet
 • altijd verbonden zijn, ook als je bundel op is
 • grotere bundels
 • altijd bijstellen van je bundels
 • en sinds kort: je internetbundel in het buitenland gebruiken zonder extra kosten!

Ondertussen hebben we een compleet nieuw netwerk gebouwd dat in 2016 onafhankelijk getest is als het beste netwerk van Nederland!

Dat kan beter!

Ik hoor je denken: ‘Tuurlijk, de beste bundel op het beste netwerk, die jongens bij T-Mobile zijn wel erg blij met zichzelf. Ze zitten zeker de hele dag elkaar high-fives te geven in hun roze toren.’

Welnee, het kan nog zo veel beter! Als je het mij vraagt is het mobiele internet van de toekomst nog lang niet gevonden. Want hoewel een bundel controle geeft, vertellen klanten me dat ze zich beperkt voelen. Thuis op wifi zijn er geen grenzen: films kijken, muziek luisteren, shoppen, tinderen of facetimen? Je doet het zonder erbij na te denken. Maar zodra je de deur uit stapt, ben je op je hoede: hoeveel MB heb ik nog? Zal ik dit filmpje nu kijken of thuis? Heb ik dit liedje al gedownload of zal ik streamen? En dat is zonde. Datzelfde vrije gevoel wat je op wifi hebt, moet je op een of andere manier toch ook buiten en onderweg kunnen krijgen?

Face your fears: onbeperkt internet

Tja, internet zonder grenzen en bundels gaan niet zo goed samen. Ik had het er eerder al over, we hebben bij T-Mobile niet zulke fijne ervaringen met onbeperkt internet. Dus dit keer moeten we het anders doen. Hoewel onze netwerkexperts het razend spannend vinden, worden ze ook blij van de kans om iets baanbrekends te doen. Het netwerk is een stuk beter dan 5 jaar geleden, dus waarom eigenlijk niet?

Toen we goed naar mogelijke oplossingen keken, leken er toch lichtpuntjes te zijn. Vooral langdurig en intensief gebruik op één plek blijkt voor problemen te zorgen voor het netwerk. Met name als ons netwerk wordt gebruikt als vervanger voor vast internet, bijvoorbeeld door een speciale router te gebruiken. Zolang mensen gewoon gebruik maken van een tablet of smartphone, kan het netwerk een hele hoop hebben.

Grote kleine lettertjes

Daarom hadden we punten van Fair Gebruik opgesteld, waarin we aangaven dat de bundel specifiek bedoeld is voor onbeperkt gebruik op smartphones en niet op andere apparaten. Dit leverde veel reacties op van mensen die vonden dat dit de aard van het vrije internet aantast. Ook de toezichthouder waarschuwde ons dat de voorwaarden in strijd waren met Europese regels rondom netneutraliteit. Dat was natuurlijk nooit de bedoeling, dus zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.

Daarvoor hebben we de “Club van 100” opgericht, een Facebookgroep waarin we met Oneindig Online klanten van het eerste uur van gedachten konden wisselen. Dan zie je pas hoe enorm enthousiast klanten worden van dit abonnement. De wielerfan die de Tour de France op zijn telefoon kijkt op een terras, of de directeur van een modestudio die altijd onderweg is en nu eindelijk een zorgeloze mobiele werkplek heeft – daar doen we het voor! Samen met deze klanten zijn we uiteindelijk tot een nieuw voorstel gekomen en werkt als volgt: iedere dag begin je met 5 GB aan data, is deze op dan kun je die gratis en zo vaak je wilt aanvullen met weer een 1 GB. Op deze manier kun je onbeperkt gebruik maken van internet en blijft de netwerkervaring voor alle klanten optimaal.

UPDATE – T-MOBILE SCHUDT DE MARKT OP MET UNLIMITED VOOR € 35,-

Met de introductie van Oneindig Online op je Smartphone hebben we geleerd wat voor gedrag klanten vertonen met onbeperkt internet. Hoe veel data gebruiken ze? Wanneer gebruiken ze dat? En, nog belangrijker, hoe reageert ons netwerk daarop? Met die ervaring in onze achterzak durfden we het aan om begin 2017 de volgende radicale stap kunnen zetten: Onbeperkt bellen én internet in de hele EU voor € 35,- per maand!
Met het Go Unlimited abonnement nemen we Nederland mee naar een nieuw mobiel tijdperk en maken korte metten met datalimieten en prijzen. Laat dit maar even op je inwerken. 😉

Daag ons uit en denk mee

Maar hier houden we niet op. Er moeten nog veel meer manieren zijn waarop jij meer uit je smartphone kunt halen. Wij hebben hier een hoop proefballonnetjes, maar we zijn ontzettend benieuwd naar jouw ideeën. Dus heb je zin om mee te denken? Laat hieronder je reactie achter.

Ik ben Sander en ik woon met mijn vriendin en twee piepjonge dochtertjes in Rotterdam. Ik ben marketing manager en ben iedere dag bezig om klanten zo blij mogelijk te maken met onze abonnementen en producten. Ik volg alles wat met sport te maken heeft en vind het heerlijk om te voetballen, hardlopen en een concert te bezoeken.

 • Daan

  Hallo,

  Is het niet mogelijk om ook eens iets met Prepaid te doen met Mobiel Internet? Mischien een Onbeperkt internet bundel tegen lage internetsnelheid voor een schappelijk prijs? Bij KPN Prepaid heb je bv onbeperkt internt voor 128kbs, dat is laag maar wel leuk voor twitter, facebook en da soort zaken.

  Nu zijn de prepaid internet bundels totaal niet aantrekkelijk….

  • Sander

   Hoi Daan, goed idee! Dankjewel! Ik ga het voorstellen bij mijn Prepaid collega’s, ben je zelf ook een prepaid klant? Groeten,
   Sander

   • Daan

    Hi Sander,

    Ik ben eigenlijk al jaren Prepaid klant bij T-mobile, maar een paar dagen geleden attendeerde een vriend van mij dat je bij KPN dus met Prepaid Onbeperkt internet hebt, zoals ik zeg weliswaar tegen lage snelheid, maar voor Twitter, Facebook en surfen op je mobiel met bv Opera Mini is dat toch wel handig dat je geen zorgen meer hebt dat je opeens geen internet verbinding meer hebt of dat je tegoed opeens er doorheen is.

    Ik blijf lijver bij T-mobile omdat er andere (bel) tariven zijn die beter bij mij passen, maar vind die bundel van KPN toch wel handig dat ik seriues er over nadenk om mijn nummer mee te nemen naar KPN.

    Overigens zou zo een soort bundel ook uitstekend bij jullie niuewe strategie passen, het weg nemen van de stress voor kosten buiten de bundel.

    Het zou top zijn als jullie ook zo iets zouden doen! Ik ga het zeker in de gaten houden.

    Groetjes
    Daan

    • Sander

     Hoi Daan,

     Duidelijk verhaal en een goede tip! We gaan ermee aan de slag. Mocht je meer goede ideeën hebben dan hoor ik die natuurlijk graag :-).

     Groeten,
     Sander

    • Jelco de Jong

     Daan,
     Thanks voor je feedback. We zijn zeker van plan hier testjes mee te gaan doen later dit jaar. Mocht je nog andere ideeen hebben, kom maar op!
     Thanks,
     Jelco

 • Zo wordt video geoptimaliseerd voor schermen van smartphones. Daarnaast limiteren we gebruik op andere apparaten, bijvoorbeeld via een hotspot of mifi-router, tot 20 GB per maand.
  ——

  Yep, en hiermee haal je meteen je hele fundering van dit project onderuit.
  Puur en alleen door dat stukje zie ik al af van dit hele idee

  • Sander

   Hoi Lodan,

   Jammer dat je er zo over denkt. Helaas is deze maatregel nodig om overbelasting van het netwerk te voorkomen. We hebben een ontzettend goed en stabiel netwerk en willen het net zo goed houden. Maar wellicht kan dat op een betere manier, heb je suggesties waarop we dit beter kunnen regelen? Als je het leuk vind ben je van harte welkom op een van de inloopsessies die we organiseren, zie ook: https://www.t-mobile.nl/klantenservice/abonnement-en-prepaid/voordeelbundels/oneindig-online-smartphone.

   Groeten,
   Sander

 • ff serieus…… € 90,- per maand voor onbeperkt internet en dat komt BIJ je al bestaande abo….. € 90,- anno 2016. droom lekker verder…..

  • Sander

   Goedemorgen! Tja, het is inderdaad niet de goedkoopste bundel. Hij is bedoeld voor de echte grootgebruikers, die kunnen zonder limiet hun gang gaan om smartphones en tablets. Ook zit er iedere maand 2 GB aan data bij voor gebruik in de EU. Bij de concurrenten zul je geen vergelijkbare bundel kunnen vinden.
   Natuurlijk vergeten we ook de andere bundels niet, zo hebben we gratis de bundel van 12 GB vergroot naar 20 GB.
   Wat voor type bundel heb jij? En hoe zouden we die beter kunnen maken?

 • Remco

  Hallo Sander,

  90 euro is nog al wat, dat doet t-mobile US toch een stuk beter. Daar koop ik een abonnement voor 1 maand met unlimited internet en 100 bel min of 100 sms voor 40 dollar.
  groter land dat weet ik maar wel stof om over na te denken.

  • Sander

   Hoi Remco,
   Dank voor je bericht!
   Ik weet niet precies op welke Amerikaanse provider je doelt, ik kan er zelf niet eentje vinden onder de $90. Maar misschien kijk ik niet goed genoeg.
   Het klopt natuurlijk dat het geen goedkoop abonnement is. Toch vind ik het een mooi aanbod, vergelijk het maar eens met de concurrentie in NL. Je krijgt natuurlijk er ook een hoop voor terug, zoals 2GB per maand aan data voor in de EU :-).
   Groeten,
   Sander

   • Remco

    Sander,

    De provider is t-mobile maar dat gaf ik al aan in mijn eerdere post :).
    Gewoon te koop bij de Walmart en word daar zelfs voor je in je toestel gezet en getest voor je de deur uit loopt.
    Was de beste optie voor toeristen werd door de verkoper aangegeven.
    Oh en over de 2 GB euro data per maand, ik weet niet hoe vaak jij in het buitenland bent maar ik zie daar niet veel voordeel in 🙂

    • Sander

     Hoi Remco,
     Ahh, ik had beter moeten lezen inderdaad. Excuus :-). Bedoel je het prepaid pakketje van $40? Die zie ik nu ook. Er staat inderdaad unlimited talk, text & data. Maar “snel” internet is beperkt tot 3GB, daarna kun je onbeperkt internetten met een lagere snelheid. Dit is vergelijkbaar met onze 3GB bundel waarmee je ook kunt doorinternetten met lagere snelheid. Deze kost momenteel zo’n 30 euro met onbeperkt bellen.
     Groeten,
     Sander

 • Lisje

  Wat betreft de Prepaid discussie en T-mobile US. Misschien moet T-mobile NL is kijken hoe ze het in de US doen qua Prepaid: http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-monthly-plans?icid=WMM_PD_SMPLYPRPD1_AAW88WBN93755

  Waarom kunnen zulke dingen niet in Nederland.

  Ok prijzen zijn best hoog, maar voor Prepaid best redelijk. Onbeperkt Internet, na een bepaald aantal verbruikte GB, snelheid verlaging waardoor je nog wel kan e-mailen en social Media. En niet te vergeten onbeperkt bellen en SMSEN.

  Geen enkele Prepaid Provider die iets vergelijkbaars aanbied in NL. Uit nieuwsberichten weet ik dat T-mobile een flink aantal prepaid klanten is kwijtgeraakt, mischien tijd om de US versie voor Prepaid over te nemen 😉

  • Hey Lisje! Thanks voor het meedenken, we zijn bij T-Mobile NL ook aan het kijken naar welke mogelijkheden er liggen om onze klanten op prepaid de beste ervaring te bieden. Om dit aan te kunnen bieden zijn er wat technologische ontwikkelingen nodig, waar we nu hard aan werken. We onderzoeken welke pakketten we aan kunnen bieden en zullen deze testen als het platform live is. Als je maandag (19/6) op de website kijkt, dan zie je trouwens alvast de eerste stap: een bundel voor onbeperkt SMS’en.

 • Nico Pronk

  Leuk nieuws maar ik als klant aan de grens baal nog steeds dat het “oude” internet europa pakket weg is.
  Daarmee had je 500mb en bij op een 64k lijntje ideaal om in de auto online radio uit NL te kunnen beluisteren. Komt tmobile ook weer met een bundel voor Europa die niet stopt maar gewoon onbeperkt traag is.

  Want nu heb je in NL wel onbeperkt maar zo dra je 2km de grens overgaat is je internet weg:-(

  Nico

  • Lisanne Schoemaker

   Hi Nico, ik begrijp helemaal dat je het oude internet Europa pakket mist. Ikzelf als medewerker van T-Mobile was er ook niet blij mee dat we hier afscheid van hebben moeten nemen. Er speelde een aantal zaken mee waardoor de bundel zoals hij was niet meer kon blijven bestaan. Uit klantfeedback bleek dat een groot gedeelte van de gebruikers een grotere bundel wenste. Deze wens wilde we tegemoet komen maar daarbij konden we de onbeperkt lage snelheid niet in stand houden. Ook bracht het aanbieden van onbeperkt lage snelheid narigheid voor T-Mobile met zich mee. Er zat een groep (slimme) misbruikers op die met extreme hoeveelheden data verbruikte wat in de miljoenen liep wat wij aan buitenlandse aanbieders moesten afdragen (bij roaming betalen bij buitenlandse providers voor het feit dat jij op hen netwerk zit). Het vervelende is dat jij hier natuurlijk geen boodschap aan hebt en nu de dupe van bent maar helaas ligt dit buiten mijn invloed om dit te kunnen veranderen sorry! Wellicht dat we wanneer de roamingtarieven dusdanig laag zijn die buitenlandse providers aan elkaar afdragen, weer een vergelijkbare dienst kunnen introduceren. Ik hoop het! Groet, Lisanne

   • Nico Pronk

    Dankjewel voor je reactie.
    En de heldere uitleg. Blijft wel jammer.
    Hoop jullie maken zoch extra hard voor dit.
    Misschien tussen oplossing. Tmobilie onbeperkt in de landen waar tmobile ook zit denk aan Duitsland daar zal ik al heel erg mee geholpen zijn als je binnen het netwerk van T gewoon kan internetten ipv de dure andere bedrijven.
    Stel het svp eens voor aan de hoge bazen 🙂

    • Lisanne Schoemaker

     Inderdaad een goed idee. Had ook wel eens het idee om grenslanden aanbod te ontwikkelen. Dat lost al een hoop ellende op. De T-Mobile landengroep kan ook maar dan heb je niet Belgie erbij en vooral Oost-Europese landen. Ik zal beide eens pitchen aan de hoge bazen inderdaad!

 • Maarten w

  De filosofie van onbeperkt internet is een hele mooie, het geeft ons als klanten een gevoel van vrijheid, je kan altijd doen wat je wilt en je hebt toegang tot de informatie of het entertainment dat je wilt. Zonder beperkingen.

  Volgens mij ben ik nu een jaar of zes klant bij Tmobile, meestal met kleine abbonementjes van €15 ~ 25. Het mooie van Tmobile is dat je voor die prijs ook toegang krijgt tot het goede 4G netwerk waardoor je altijd en overal bereikbaar bent.

  Daarnaast zat er tot voor kort, ook ‘onbeperkt’ internet met een klein datalijntje van 64 kbits zodat je altijd via WhatsApp/facebook/ bbm/ snapchat en andere apps bereikbaar was.. ook als je een dag perongeluk wat meer data gebruikt zou hebben.

  Bij het nieuwe basisabbonement is dat lijntje er niet meer. Maar ben je gewoon helemaal niet meer digitaal bereikbaar als je perongeluk een serie of film streamt over je mobiele in plaats van het wifinetwerk.

  Voor wie altijd bereikbaar wilt zijn, heeft Tmobile dat nog stel samen en stel bij, maar daar betaal ik te veel voor zaken die ik niet gebruik. Maar een simpel klein abbonementje waarmee je altijd bereikbaar bent heeft tmobile niet meer voor mij. Dat is jammer.

  Ik hoop dat ook voor de basisabbonementen Tmobile de voorwaarden weer aanpast naar de oude voorwaarden en mogelijkheden, ik kan mij niet voorstellen dat zo’n 64/128kbits data verbinding(voor licht gebruik) voor als de bundel op is het netwerk erg belast.. en de gedachte, dat je ook met Tmobile Basis wel altijd bereikbaar bent is gewoon een erg fijne.

  Wel betalen, maar niet meer bereikbaar zijn voor als je bundel op is, past eigenlijk niet meer bij het leven anno 2016.

  • Sander

   Hoi Maarten,
   Dank voor je bericht! Fijn te horen dat je een tevreden T-Mobile klant bent. Bij het Basis Sim abonnement zit er inderdaad een “harde stop” op de databundel, dit hebben we gedaan omdat klanten aangeven dit liever te hebben dan het risico op onverwachte kosten. Het Stel Samen & Stel Bij abonnement is wat ‘luxer’, waar je dus kunt doorinternetten met een lagere snelheid.
   Ik neem je feedback mee en zal met mijn collega’s kijken of we bij het Basis Sim abonnement hier ook iets voor kunnen vinden.
   Sander
   Sander

 • Marco Den Haag

  Stel.. ik gebruik 40 gb per maand omdat ik veel.nachten werk en dan lekker naar netflix ed zit te kijken. Gaat mijn snelheid ineens omlaag onder de film of blijft hij gewoon hoog?

  • Sander

   Hoi Marco, dank voor je bericht! Netflix tijdens je werk? Lijkt me een fijne baan 😉
   Als je op je smartphone of tablet kijkt is het oneindig. Je kunt dus gewoon blijven kijken, ook na 40GB.
   Sander
   Sander

 • Keesje

  Ik heb zelf een abbo met 20 GB, dus heb het zelf niet echt nodig, voor mijn 2 jonge dochters zou ik het wel handig vinden.

  Tijdje terug had je een prepaid provider Bliep, die bood dan voor 50 cent per dag onbeperkt internet, al ging het internet niet echt snel, het was wel handig dat er geen extra kosten gemaakt konden worden. Volgens mij was dat Bliep destijds ook best populair onder jongeren. Dus mijn vraag is kan T-mobile ook niet zo iets doen voor prepaid klanten, een max bedrag aan kosten per dag voor internet.

  Ben al een tijdje klant bij T-mobile en volgens mij had destijds T-mobile prepaid al zoiets in 2010 toen kon je voor max 2.50 euro per dag onbeperkt internet tegen een niet hele hoge internet snelheid maar redelijk acceptabele.

  Groeten
  Keesje

 • Amy Dekkers

  Goedemiddag!

  Ik heb in het verleden, vaak als ik een weekendje weg ging, gebruikt gemaakt van T-Mobile Laptop Prepaid, tot vorige week kon je nog voor een max van 4,58 euro per dag onbeperkt internetten.

  Voor sporadisch gebruik was het prima, de bedoeling is om daar deze weekend weer gebuik van te maken alleen ik zie helaas de tarief niet meer staan op de website, is dat een foutje of is gewoon die hele tarief verwijdered of want ik zie nue helemaal geen laptop prepaid tariefen meer op de site staan?

  Mvg

  Amy

  • Amy Dekkers

   Ik beantwoord mijn eigen vraag dan maar even…. Na Na-vraag bij de klantenservice te hebben gedaan, blijkt dus dat T-Mobile GEEN Laptop Prepaid tarieven meer aanbied, geen max van 4,58 euro per dag meer.

   Duur natuurlijk maar was voor sporadisch gebruik super handig.

   Onbegrijpelijk dat T-mobile dat juist NU niet meer aanbied, net wanneer de nieuwe strategie van T-mobile is gestart.

   En dan is T-Mobile verbaast dat er duizenden Prepaid klanten weg lopen. Erg jammer T-mobile, erg jammer.

 • Michael Sonderman

  Binnenkort ga ik op vakantie naar Kroatië, mensen worden steeds slimmer en gaan onderzoeken.
  Travel en Surf was 4 jaar geleden het goedkoopste in het buitenland, Kpn en Tele2 zijn Julie inmiddels voorbij KPN €14,99 voor 1GB en Tele2 10€ voor 1 GB
  Iedereen weet tegenwoordig dat je in je vakantieland beter het simkaartje kan kopen voor je Mifi, Laat in Krotie nou het grootste netwerk van TMobile zijn en bij de ANWB (internationalsim) koop je 5GB voor €45 (€5 voor de SiM en €40 voor de data) op t-mobile netwerk.
  Mijn vraag? Waarom kan ik niet in Nederland alvast 5GB toevoegen voor Kroatië eenmalig, ipv dat omslachtige gedoe? Het is technisch toch mogelijk dat je alleen via tmobile netwerk kan internetten?

  • Lisanne Schoemaker

   Hi Michael, die vraag zie ik inderdaad vaker voorbij komen. We nemen je wens mee en ik ga kijken of we een dergelijk aanbod kunnen ontwikkelen waarmee je op alle T-Mobile netwerken in het buitenland voordelig en veel kunt internetten. Dan heb je helaas nog geen oplossing voor je aankomende vakantie vrees ik 🙁 Nog een vraagje specifiek over je idee. Is het voor jou echt een wens dat je het alvast wilt kunnen toevoegen en regelen in Nederland en waarom? Dank voor je feedback! Groet, Lisanne

   • Michael

    Voor Europa heeft dat niet zoveel zin meer als dat volgend jaar pas van kracht wordt, omdat je vanaf 15 juni 2017 sowieso kan internetten vanuit je bundel.
    Nu neem ik een Mifi mee, omdat je anders een ander nummer krijgt met lokaal simkaartje, maar nu wel hele gezin 5 personen op
    makkelijker is op je eigen simkaart

    • Lisanne Schoemaker

     Het heeft inderdaad minder zin maar er zijn nog steeds landen in de T-Mobile groep die buiten de EU vallen dus dan heb je er wel wat aan. Een mifi is inderdaad een goede oplossing. Fijne vakantie alvast!

 • Prepaid

  Ik heb van een T-Mobile shop medewerker begrepen dat jullie in April met nieuwe Prepaid Internet bundels gaan komen, kunnen jullie dat bevestigen?

  • Sharomy

   Hoi Prepaid, het klopt inderdaad dat wij in april een
   aantal veranderingen voor PrePaid doorvoeren! Ook de bundels zijn hier
   onderdeel van. Tegen het einde van april informeren wij onze klanten verder
   hierover. Groetjes, Sharomy

 • Jeannette van Schuylenburg-Wie

  Ik ben meer dan 60 dagen in de rest van Europa. Ik gebruik weinig internet, maar de 300 MB per maand die ik eerst had was te krap. Nu dus unlimited. Waarom die limiet van 60 dagen? Waarom niet kijken naar werkelijk gebruik? Over een poosje dus max 10 G per maand. Jammer dit grote verschil.

  • Margo

   Hoi Jeannette,

   Met het Go Unlimited abonnement kun je 60 dagen per jaar onbeperkt internetten in de EU. Als die 60 dagen op zijn, heb je nog steeds elke maand 10 GB om in de EU te gebruiken. Dat is ruim 300 MB per dag. Uit jouw bericht maak ik op dat je daarmee prima uit zou moeten komen, klopt dat?

   groetjes,
   Margo

 • Prepaid

  Er waren nog zo veel tips gegeven door gebruikers hoe je de internet prepaid bundels kon verbeteren, jullie geef al bijna een jaar aan ermee aan de slag te gaan, en vervolgens blijven de bundels nog gewoon hetzelfde: http://t-mobile.nl/prp1

  Hadden jullie nou echt niet kunnen doen dat je nog slome verbindung hebt nadat je data op is? Beetje jammer, vooral ook omdat verschillende tmobile medewerkers hier aangeven het een goed plan te vinden, en er vervolgens niks mee doen.

  • Sharomy

   Hi Prepaid, met betrekking tot de bundels zijn er wel een aantal veranderingen in de manier van aanschaffen. Ook hebben we de unit S bundel geïntroduceerd waarmee je kan internetten, bellen en smsen (1 unit = 1 SMS of belminuut of MB).
   Wanneer je bundel op is, krijg je de mogelijkheid om een nieuwe bundel aan te schaffen of te betalen per MB vanuit je prepaid tegoed. Op deze manier blijf je snel online!
   Groetjes,
   Sharomy

   • Prepaid

    Kijk @Sharomy T-Moible mag aanbieden en doen wat ze willen, dat vooropgesteld, vind ik het wel niet kunnen dat hier tips worden gegeven over hoe het verbeteren van de bundels, vervolgens meerdere malen aan word gegeven door t-mobile medewerkers het goede tips te vinden en er mee aan de slag te gaan, om vervolgens er helemaal niks mee te doen, dat vind ik niet kunnen.

    Met alle respect ik denk dat niemand echt zit te wachten op nieuwe manieren van bundels en te goed aanschaffen, dat was al prima geregeld.

    De unit bundel… 5 euro voor 100 units, en echte met alle respect, ik denk niet dat veel mensen dat zullen afnemen.

    En ja, uiteraard kan je steeds nieuwe bundels nemen wanneer het op is, helaas hebben de meeste als ik geen geld boom in huis. Het was echt een kleine moeite geweest, voor een netwerk die UNLIMITED aankan, na verbruik van de bundel slome internet aan te bieden zodat je toch door kan whatsappen, nu moet je toch weer opzoek naar wifi points, want uiteraard, meer dan 1 bundel kopen per maand gaan maar weinig doen.

    Daarnaast waren er nog meer goede tips gegeven. maar goed ik plaats hier geen berichten meer, word toch niet naar geluisterd. Succes.

    • Sharomy

     Hi Prepaid,

     Jammer dat de nieuwe producten niet bij je passen. Mocht je kosteloos door willen blijven surfen, dan is het wellicht een optie om te kijken naar de mogelijkheid om van Prepaid naar een abonnement over te stappen. Kijk voor een aantrekkelijk aanbod op https://t-mobile.prepaidnaarabonnement.nl/. Groetjes, Sharomy

     • Prepaid

      Nah, geen interesse in een abonnement 😉

  • Larisa

   @Prepaid Als ik je een tip mag geven. Vodafone prepaid heeft momenteel, 2GB + Onbeperkt smsen + 20 min bellen voor 15 euro per maand, in vergelijking met t-mobile prepaid heb je voor 15 e alleen 2 GB, en geen extras.

   Bij Vodafone prepaid heb je momenteel ook een grote prepaid bundel, 3 GB voor 20 euro, dan krijg je 3GB + Onbeperkt smsen + 30 min bellen. Momenteel is Vodafone Prepaid dus echt veel beter!

   https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/prepaid/

 • Merci

  Ik zie dat jullie nu als Pilot voor Prepaid 2,95 per dag Unlimited hebben. Dat is op zich wel een leuke optie. Maar misschien is het wel handig om ook bv een weekend bundel voor 4 euro aan te bieden of een week bundel voor ene bepaald bedrag…