Reizen

Skypen in Scandinavië, vanuit een rijdende auto

Geschreven door  | 

Momenteel wordt in Scandinavië de Arctic Challenge gereden; een toertocht voor personenauto’s die dwars door landen als Denemarken, Noorwegen en Finland voert. Het eindpunt van de reis is een bestemming die voorbij de Noordpoolcirkel ligt. Aan de challenge doen ruim twintig teams mee. De teams leggen in acht dagen tijd 7.000 kilometer af, in vaak barre omstandigheden. Zo daalde het kwik in Finland dit jaar al tot -35 Celcius, vertelde een van deelnemers.

Wifi van T-Mobile
Alle auto’s die meedoen met de Arctic Challenge zijn uitgerust met wifi dat ze onder meer gebruiken voor navigatie en het onderhouden van contact met het thuisfront. De mobiele wifi is mogelijkgemaakt door T-Mobile in samenwerking met ICT-dienstverlener PADACO uit Aalsmeer. meer.t-mobile.nl testte de mobiele wifi door tijdens de etappe van donderdag 14 januari te Skypen met Koen Nijhuis en Chris Beld van team Nerds & Company.

 

 

Wilma Hagebeuk is Brand & Communicatiemanager bij T-Mobile Zakelijk. Het is haar uitdaging om het merk verder uit te bouwen en te ontwikkelen binnen de zakelijke markt. Momenteel druk met de uitdagende taak om T-Mobile samen met haar collega's te herpositioneren. Bekijk de video: Wilma Hagebeuk stelt zich voor