Blog

Songfestival, de leukste #Unlimitedinhakers

Geschreven door  | 

Ja! O’G3NE is door naar de finale van het Eurovisie Songfestival.  Het social media kanaal Twitter was natuurlijk dé plek om door grappen en grollen heen te scrollen. T-Mobile Webcare las mee en verzamelde tweets met #Unlimitedinhakers.

De leukste #Unlimitedinhakers

#unlimitedinhakers

 

#Unlimitedinhakers

 

#Unlimitedinhakers

 

#Unlimitedinhakers

 

#Unlimitedinhakers

+2

#Unlimitedinhakers

 

#Unlimitedinhakers

 

Waarom #Unlimitedinhakers?

Bij T-Mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland. Wanneer je maar wil & waar je ook bent. Why limit 24/7 inhaken op de dingen die je leuk vindt? Why limit wat je deelt, ziet, hoort, haalt? Why limit waar je gamet, streamt, luistert? Why limit op reis met je smartphone? Je kunt met Go Unlimited ook elke maand 10 GB gebruiken in de hele EU. Nieuwsgierig geworden? Check alle info over Go Unlimited op onze website.

Bij T-Mobile doe ik een boel leuke dingen in mijn rol als Social Media Manager. In mijn vrije tijd ga ik het liefst op reis. Of vermaak ik mij met fotografie, muziek, films en series. Om de boel een beetje in balans te houden doe ik aan Aikido en snoep ik (iets teveel) van Tony's Chocolonely.