Media

Alle to do lijstjes bij de hand met de app Wunderlist

Geschreven door  | 

Samen met enkele collega’s ben ik continu op zoek naar de vetste apps om promoties voor onze klanten te regelen. Als enthousiast Wunderlist gebruiker heb ik een vreugdedansje gedaan toen de promotie-deal met dé to do app rond was. En vandaag is in ieder geval voor mij weer een feestje waard. Al onze klanten mogen twaalf maanden Wunderlist Pro gratis gebruiken! Wunderlist is voor velen de beste to-do list app.

Zelf gebruik ik de to do app al tijden. Alle lijstjes zet ik er in. Van de Sint en Kerst-verlanglijstjes van mijn kinderen tot aan de boodschappenlijst. Razendsnel zet ik alles in een lijstje. Zo gebruiken mijn vriendin en ik beiden de app en delen we de boodschappenlijst. Heb ik bijvoorbeeld ’s ochtends tijdens het ontbijt het laatste beetje melk opgedronken? Dan zet ik het meteen in onze gezamenlijke boodschappenlijst. Sta ik ’s avonds zelf bij de supermarkt, dan helpt de app me herinneren dat de melk op is. Is mijn vriendin eerder in de gelegenheid om boodschappen te doen? Dan weet zij ook meteen dat ze een nieuw pak melk moet meenemen. Het gebeurt bij ons nog maar zelden dat één van ons alsnog een product vergeet. Ideaal toch?

Nu met de aankomende feestdagen verwacht ik de app helemaal vaak te gebruiken. Verlanglijstjes in huis laten slingeren wil ik niet. Ik zie het namelijk al helemaal gebeuren: één moment van niet opletten en mijn nieuwsgierige kinderen hebben hun eigen lijstjes tevoorschijn getoverd. Inclusief alles wat is afgestreept. Dan zou niet alleen de verrassing van de cadeau’tjes weg zijn, maar ook de magie van de feestdagen. Nee hoor, ik houd de verlanglijstjes lekker digitaal. Bovendien weten mijn vriendin en ik zo allebei welke artikelen nog gekocht ‘moeten’ worden.

Het is je vast al duidelijk: ik ben een groot fan van de to do app Wunderlist. Ben jij ondertussen ook nieuwsgierig geworden? Download dan snel de Android of iOS app. Op onze website vind je meer informatie over de promotie, de app en over de extra functionaliteiten die je krijgt. Veel plezier!

Tip: zorg ervoor dat je de laatste versie van de app op je smartphone hebt staan.

Ik ben Product Manager bij T-Mobile en regel onder meer gave app-deals. Fan van technologie en mobiele innovatie. Dol op koken op mijn barbecue, weer of geen weer. Je kan mij altijd wakker maken voor een goede film of serie.